Wie is de rat? Wie is de rat?

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Wie is de rat?

Speciaal voor kinderen is er 'Wie is de rat', een leuk spel met veel grappige en spannende opdrachten. Geïnspireerd op ‘Wie is de Mol’. De kinderen krijgen van te voren een brief thuis om te bepalen wie de rat wordt in het spel. Deze rat moet het uiteraard wel goed geheim houden!

Hoe werkt Wie is de rat?
De kinderen worden ontvangen in het Pannenkoekenparadijs in Tilburg met wat lekkers en een drankje. Dan is er ook gelegenheid, als er sprake is van een jarige, om te zingen en cadeautjes uit te pakken.
Vervolgens gaan we beginnen. De kinderen krijgen verschillende spannende en leuke opdrachten die ze moeten uitvoeren en waarmee ze punten kunnen verdienen. De rat mag iedereen voor de gek houden en proberen de spellen te saboteren.

Gezellige afsluiter
Het spel duurt in totaal ruim 2 uur. Daarna krijgen de kinderen een vragenlijst om de winnaar te bepalen. Degene die het juist raadt, krijg een klein presentje.
Het is mogelijk om het kinderfeestje uit te breiden met een feestelijke verjaardagstaart. Tevens kunnen jullie eventueel lekker pannenkoeken blijven eten in het Pannenkoekenparadijs.

 

Extra opties

  • Lekkere pannenkoeken om het kinderfeestje culinair af te sluiten
  • Verjaardagstaart
  • Uitnodigingen

 

Wie is de rat?
€ 16,50 p.p. incl. btw
8 of meer
+/- 2.5 uur
Plaats: Tilburg
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Onbeperkt ranja
  • Inclusief materialen
  • Cadeautje voor de jarige
  • Inclusief begeleiding
  • Inclusief online fotoalbum
  • Iets lekkers

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!