Dildo workshop Dildo workshop

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Maak je eigen dildo

Iedereen heeft het er weleens over en nu is je kans om er zelf eentje te maken: de dildo! Niet alleen een plezier om mee te spelen maar ook om er eentje te maken.

Hoe werkt het?
Bij binnenkomst verwelkomt de begeleider jullie met een lekker drankje. Terwijl jullie daarvan genieten, wordt uitgelegd hoe jullie te werk zullen gaan. Iedere deelnemer maakt zijn eigen creatie. Hoe groot of klein, welke vorm of kleur dan ook, dat is compleet aan jullie. Ieder heeft natuurlijk haar eigen voorkeur. Van elke creatie wordt een mal gemaakt. De mal heeft tijd nodig om te drogen.

Hot & Spicy
Terwijl dat gebeurt, spelen jullie de Hot & Spicy quiz. De naam zegt het al, het is een quiz waar je rode wangetjes van krijgt, compleet in de sferen van de avond! De winnaar van de quiz krijgt een klein presentje.Ondertussen zijn de dildo’s hard (wink wink) geworden en kunnen ze afgewerkt worden.

De avond wordt afgesloten met een lekkere borrel. Niet alleen zijn jullie een ervaring rijker deze avond, je dildo neem je mee naar huis voor nog veel meer leuke tijden!

 

Extra opties

  • Lunch of diner
Dildo workshop
€ 39,00 p.p. incl. btw
8 of meer
+/- 2.5 uur
Plaats: Tilburg
Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Materiaal
  • Professionele begeleiding
  • Online fotoalbum
  • Hot & Spicy quiz
  • Prijsje voor de winnaar

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!