Crazy 88 Crazy 88

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Crazy 88

Crazy 88 is hét spel voor waaghalzen, praatjesmakers en durfals. Ben je nog nooit uit de band gesprongen en altijd een kat-uit-de-boom kijker? Dan is dit nu je kans om je eens te laten gaan en gekke opdrachten uit te voeren. 

Hoe werkt Crazy 88?
Crazy 88 speel je in teams van minimaal 4 personen. Elk team krijgt van de begeleider de spelregels uitgelegd. Tevens ontvang je een lijst met opdrachten die elk team uit moet voeren. Daarna trek je met je team de stad in. Het doel is om binnen 2 uur zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Van elke uitgevoerde opdracht stuur je met je smartphone een foto naar de begeleider. Hoe moeilijker de opdracht, hoe meer punten je ermee kan verdienen. De begeleider zal de scores bijhouden.

De opdrachten variëren van het eten van een frietje tot het poetsen van de tanden van een tandarts. Knotsgekke opdrachten vol humor waarvoor je echt uit je comfortzone moet. Hilariteit gegarandeerd! Na 2 uur spelen verwachten wij de teams weer op een door de begeleider aangegeven locatie in de stad. De teams staat daar een heuse prijsuitreiking te wachten.

Heb je altijd al eens gekke dingen willen doen, of heb je gewoon zin in een dagje lekker lachen met vrienden en familie? Dan is Crazy 88 echt iets jullie!

 

Extra opties

  • Lunch of diner
Crazy 88
€ 24,50 p.p. incl. btw
8 of meer
+/- 3 uur
Plaats: Tilburg
Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Online fotoalbum
  • Professionele begeleiding
  • Materiaal
  • Prijs voor de winnaar
  • Reserveringskosten

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!