Erotische cupcakes Erotische cupcakes

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Erotische cupcakes bakken

Houden jullie van cupcakes bakken? En van cupcakes eten? Of hebben jullie gewoon altijd al eens iets spannends willen maken? Dan is deze activiteit perfect voor jullie! Aan de hand van een lekker recept maken jullie cupcakes in erotische vormen. We hebben keuze te over. Onder het genot van een drankje wachten we tot ze gebakken zijn. 

Daarna kan het leukste gedeelte beginnen, het versieren! We hebben alles in huis om het zo gek te maken als jullie willen. Er zijn een aantal voorbeelden, maar gebruik vooral je fantasie en laat je creativiteit erop los.  Na afloop is er de mogelijkheid om na te borrelen en eventueel van de door jullie gemaakte creaties te genieten.

 

Extra opties

  • Lunch of diner

 

Erotische cupcakes
€ 32,50 p.p. incl. btw
8 of meer
+/- 2.5 uur
Plaats: Tilburg, Oisterwijk, Naar keuze
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Online fotoalbum
  • Materiaal
  • Cupcake doosje
  • 4 cupcakes

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!