Pain game Pain game

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

The Pain Game

Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!

Dit spel is niet weggelegd voor de zwakhartige of kleinzerige. The Pain Game is een komisch vrijgezellenfeest waarbij je elkaar mag straffen op grappige maar tevens pijnlijke wijze.

Hoe werkt The Pain Game?
De begeleider ontvangt jullie in het centrum van Tilburg op een nader te bepalen locatie. We starten met een borrel, die zullen jullie nodig hebben om het spel te kunnen doorstaan. Daarna zullen jullie verdeeld worden in teams. De teams dienen uit minimaal 3 personen te bestaan.

Elk team krijgt een stel quizvragen. Bij 3 foute antwoorden wordt je team ‘gestraft’. Denk aan het eten van een hete peper, het harsen van je been of je haren roze verven. Indien jullie nog wat toepasselijke leuke ‘straffen’ kennen, horen we die dan ook graag. We gaan niet te veel verklappen, maar bij het eind van het spel hoeft er uiteraard geen ambulance aan te pas komen!

Gezellige afsluiter
Wordt het jullie allemaal even teveel? Tussendoor gaan we gelukkig even pauzeren. Tenzij jullie als echt die-hards door willen gaan tot het eind! Het winnende team mag een leuke prijs in ontvangst nemen. Deze topavond wordt afgesloten met een lekkere borrel.

 

Extra opties

  • Lunch of diner
  • Onbeperkt bier, fris en wijn
Pain game
€ 24,50 p.p. incl. btw
8 of meer
+/- 2.5 uur
Plaats: Tilburg, Oisterwijk, Naar keuze
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Online fotoalbum
  • Professionele begeleiding
  • Materiaal
  • Prijs voor de winnaar
  • Reserveringskosten

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!