Bachelorette party Bachelorette party

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Bachelorette Party

Ben jij de gelukkige die een vrijgezellenfeest mag organiseren voor je beste vriend, vriendin of familielid? Bij Djeemz Events heb je de mogelijkheid om kant-en-klare vrijgezellenfeestpakketten af te nemen.

We beginnen de dag met een grappige workshop, jullie kunnen kiezen uit:
Dildo workshop of Erotische cupcake workshop

Erotische cupcake workshop
Houden jullie van cupcakes bakken? Envan cupcakes eten? Of hebben jullie gewoon altijd al eens iets spannends willen maken? Dan is deze activiteit perfect voor jullie!
Aan de hand van een lekker recept maken jullie cupcakes in erotische vormen. We hebben keuze te over. Daarna kan het leukste gedeelte beginnen, het versieren! We hebben alles in huis om het zo gek te maken als jullie willen.

Dildo workshop
Iedereen heeft het er weleens over en nu krijg je de kans om er zelf eentje te maken: de dildo! Niet alleen een plezier om mee te spelen maar ook om er eentje te maken. Bij binnenkomst verwelkomt de begeleider jullie met een lekker drankje. Terwijl jullie daarvan genieten. wordt uitgelegd hoe jullie te werk zullen gaan. Iedere deelnemer maakt zijn eigen creatie. Hoe groot of klein, welke vorm of kleur dan ook, dat is compleet aan jullie. Ieder heeft natuurlijk haar eigen voorkeur.

Diner en Hot & Spicy quiz
Na de spellen is er tijd om even bij te komen tijdens een diner en dit zal hard nodig zijn! Na het diner gaan we nog even naborrelen en spelen  jullie de Hot & Spicy quiz. De naam zegt het al, het is een quiz waar je rode wangetjes van krijgt, compleet in de sferen van de avond! De winnaar van de quiz krijgt een klein presentje. 

Opdrachten
Hierna gaan jullie de stad en zetten we de vrijgezel aan het werk. Wij hebben verschillende opdrachten die de vrijgezel dient uit te voeren. Staan de vrijgezel niet graag in het middelpunt? Of helpen jullie graag aan handje? Dan zetten jullie graag allemaal aan het werk en maken we teams. Wie de meeste opdrachten hebben behaald mogen zichzelf de winnaar van de dag noemen.  Het zal een hilarische memorabele avond worden!

Maak het jezelf gemakkelijk en laat Djeemz Events alles voor je organiseren!

Programma:

Dildo workshop of Erotische cupcake workshop  
Diner 
Hot & spicy quiz               
Opdrachten 

 

 

Extra opties

 • Spice it up! Boek een sexy ober bij het arrangement

 

Bachelorette party
€ 85,00 p.p. incl. btw
8 of meer
Langer dan 4 uur
Plaats: Tilburg, Oisterwijk, Naar keuze
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
 • Welkomstdrankje
 • 2 consumpties
 • Activiteit
 • Hot & spicy quiz
 • Diner
 • Online fotoalbum
 • Professionele begeleiding
 • Materiaal
 • Opdrachten
 • Prijs voor de winnaar
 • Reserveringskosten

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!