Vrijgezellenfeest op maat Vrijgezellenfeest op maat

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Vrijgezellenfeest op maat

 

Een tof vrijgezellenfeest organiseren kost veel tijd en energie. Het liefst wil je natuurlijk ook origineel zijn en dat is best lastig. Ben jij de gelukkige die een vrijgezellenfeest mag organiseren voor je beste vriend, vriendin of familielid en weet je totaal niet waar je moet beginnen?
Djeemz Events kan je hierbij helpen.

Of je nu wilt karten, snowboarden, high tea-en of kiest voor een totaal gedecoreerd themafeest, alles is mogelijk en ons team krijgt het voor elkaar. Het kan niet gek genoeg. Djeemz Events regelt het hele vrijgezellenfeest van begin tot eind.

Maak een afspraak
Je kunt hiervoor een afspraak maken met ons team. Wij plannen dan een intakegesprek waarbij wij op informele wijze wat meer te weten willen komen over de groep waarvoor wij het evenement gaan organiseren. Je maakt je wensen kenbaar en wij bespreken dan de (bijna) oneindige mogelijkheden.

Vervolgens maken wij een offerte met dagplanning. Zodra wij je akkoord hebben, gaan wij aan de slag. Het enige wat jij nog hoeft te doen is bedenken wat je outfit wordt op het vrijgezellenfeest zelf!

Vrijgezellenfeest op maat
€ In overleg incl. btw
8 of meer
+/- 3 uur
Plaats: Tilburg, Oisterwijk, Naar keuze
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Welkomstdrankje
  • Activiteit
  • Stadsspel
  • Diner
  • Online fotoalbum
  • Professionele begeleiding
  • Materiaal
  • Prijs voor de winnaar
  • Reserveringskosten

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!