Stand-up comedy workshop Stand-up comedy workshop

Sfeerimpressie

Zij gingen u voor!
Bekijk foto's »

Workshop stand-up comedy

 

Altijd al willen weten hoe het is om een echte stand-up comedian te zijn? Leer dan de fijne kneepjes van het vak. Je komt erachter dat er meer nodig is dan alleen maar grappig kunnen zijn tegen je vrienden in de kroeg. Wellicht ben jij de nieuwe Theo Maassen, Hans Teeuwen of Claudia de Breij. Deze workshop is niet alleen erg grappig en leuk om te doen. Je ontwikkelt ook zelfvertrouwen door te spreken voor een groep. Ideaal voor bedrijven. "Humor brengt mensen samen!". Een professionele stand-up comedian neemt je 3 uur mee in de wereld van stand-up comedy. Leer hoe je een grap schrijft, improviseren, de valkuilen en hoe je met humor mensen snel kan bereiken.

Stand-up comedy workshop
€ 39,00 p.p. incl. btw
15 of meer
+/- 3 uur
Plaats: Naar keuze
Recommends

Crazy 88 gedaan met de vriendengroep, een heerlijke dag. Super geregeld!

Recommends

Afgelopen weekend met vriendinnen een erotische cupcake workshop gedaan bij Djeemz Events. Het was echt super leuk en grappig. Ook de quiz was leuk, ze presenteerde het goed! Zou het zeker aanraden, leuk voor bijvoorbeeld een avondje met vriendinnen of vrijgezellenfeestje!

Recommends

Laatst het verjaardagsfeestje van mijn dochtertje door Djeemz Events laten organiseren. Raad het iedereen aan! Niet alleen kon ik alles zonder zorgen uit handen gegeven, alle kindjes vonden het geweldig! Van activiteiten tot de taart, was dik tevreden. Volgende feestje weet ik ze weer te vinden!

Recommends

Recommends

Dit uitje is inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Online fotoalbum
  • Drankjes aanwezig
  • Snacks aanwezig

Vraag beschikbaarheid aan


Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Geef een getal op (vb.: 17)

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

U dient akkoord te gaan met onze Privacyverklaring

Onjuiste invoer. Probeer het nogmaals!