Wilt u uw personeel een belevenis geven in plaats van een standaard kerstpakket? Wilt u uw personeel een uniek kerstcadeau geven? Kom dan met uw personeel naar 'Kies je pakketmarkt'.

Deze kerstmarkt wordt speciaal voor u georganiseerd als bedrijf. Laat uw personeel hun eigen kerstpakket samenstellen op een sfeervolle kerstmarkt.

Kies je pakketmarkt wordt jaarlijks georganiseerd in het midden van de Ireen Wüstbaan. Hier worden gezellig marktkramen neergezet en wordt het middenterrein helemaal omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.

Concept

U bepaalt zelf voor wat voor waarde uw personeel een kerstpakket mag samenstellen. Wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om € 25,00 per personeelslid te besteden, krijgt het personeelslid 5 kerstmunten. Deze kerstmunten zijn bij alle kramen op de kerstmarkt in te leveren. Zo kan iedereen zijn eigen unieke kerstpakket uitkiezen. Er is een horecagelegenheid aanwezig waar u ook nog kunt genieten van een hapje en een drankje.

Opties

Er zijn diverse opties mogelijk om de kerstbeleving uit te breiden. U heeft de mogelijkheid om er meteen een kerstborrel van te maken. De Ireen Wústbaan is voor u geopend als u gezellig wilt gaan schaatsen. Alles is mogelijk tijdens deze dag en dat zouden we graag willen uitleggen in een vrijblijvend gesprek.

Kramen Kerstmarkt

Pakketten

Hieronder vindt u onze standaard pakketten. Naast deze standaard pakketten zijn wij altijd bereid om mee te denken over uw specifieke wensen. Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Aarzel niet en neem gerust even contact met ons op. Zonder enige verplichting kunnen we uw wensen bespreken. We gaan graag met u in gesprek.

Pakket 1
Inclusief:

Entree
Pakket 2
Inclusief:

Entree
Menukeuze
Hamburger
Saté
Schnitzel
Pakket 3
Inclusief:

Entree
Onbeperkt glühwein, fris, bier, mixdranken
4 uur + 3 maal hapjes
Pakket 4
Inclusief:

Entree
Entree schaatsbaan
Schaatshuur

De vermelde prijzen zijn exclusief de door u te bepalen waarde voor het kerstpakket.

*vermelde prijzen zijn excl. BTW