Pubquiz

Een pubquiz is een bewezen succes in de horeca. Bij een juiste aanpak trekt het veel extra gasten
die zich een aantal uur vermaken en ondertussen zullen genieten van een hapje en een drankje.
Met onze pubquiz geeft u uw gasten een avond vol gezelligheid, creativiteit en hilariteit.
Wanneer u ervoor kiest om de pubquiz maandelijks te laten terug komen zult u zien dat dit een positief effect heeft op uw gasten.

Wat is de pubquiz?

De Pubquiz staat voor gezelligheid en creativiteit. Daarom zijn de standaard quizzen zo gemaakt dat het voor iedereen leuk is om mee t doen. Serieuze hersenkrakers zitten erbij maar staan niet centraal. Er zijn veel oh ja momenten en het ligt op het puntje van mijn tong. Ook teams die niet naar huis gaan met de titel “Quizmaster”  gaan weg met een grote glimlach op hun gezicht.

Standaard quiz

De Pubquiz bestaat uit twee rondes met daarin acht verschillende onderwerpen. Elke ronde bevat zowel afbeelding als geluidsvragen. De diversiteit zorgt voor een goede sfeer waarbij veel gelachten wordt. Indien u wenst krijgt u er ook videovragen bij.

Pubquiz op maat

Wilt u uw eigen onderwerpen kiezen? Dat is geen probleem. Als u voor een pubquiz op maat kiest kunt u zelf de moeilijkheidsgraad en de onderwerpen kiezen. Wilt u vragen met beeld? Alles is mogelijk bij Djeemz. Neem contact op voor de mogelijkheden

Presenteren

Door de opzet van de quiz kan iedereen de quiz presenteren. Er zit een quizmaster pagia bij waar alle tekst overzichtelijk op staat. Wilt u een leuke presentator inhuren met een vlotte babbel? Dat is ook mogelijk bij Djeemz. Ons entertainment team bestaat uit ervaren artiesten en presentatoren die verschillende rollen tot in detail beheersen en zo een zeer geweldige sfeer aan de pubquiz toevoegen.

Standaard quiz-pakket

Kosten

Met een pubquiz heeft u een avondvullend programma van ongeveer 2,5 uur.
Dit is inclusief een pauze, het nakijken en de prijsuitreiking.

Pubquiz: € 79,00
Pubquiz op maat: vanaf € 99,00
Professionele presentator: € 200,00
Beeld en geluid: vanaf € 75,00

Uiteraard verschilt het per horecagelegenheid wat u nodig heeft.
Wanneer u zelf de pubquiz presenteert en al voorzien bent van de benodigde technologie kunt u alleen de pubquiz aanschaffen.
Djeemz heeft voor u verschillende standaard quizzen gemaakt die u kant en klaat van ons ontvangt.

Kies hieronder de quiz uit waar u interesse in heeft en neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eenmalig gebruik

Elke quiz die wij u toezenden mag slechts eenmalig gespeeld worden in uw horecagelegenheid. Het is niet toegestaan om de quizzen door te verkopen of hergebruiken.